Find billetter Tilbage

Djurs Sommerland

Nimtofte, DK

Beskrivelse

Få minder for livet i Nordens største sommerland
Uforglemmelige øjeblikke venter i Nordens største sommerland. Glæd jer til at opleve 9 eventyrlige temalande, Danmarks sjoveste rutschebaner, det vildeste Vandland og mere end 60 fantastiske forlystelser for både små og store legebørn. Så tag hele familien med, og få minder for livet i en verden af sjov, leg, hygge, fart og spænding.

Kæmpenyhed for de modige: El Grito Drop Tower - 60 meter højt, 100 km/t
Oplev den vildeste udsigt, når I stiger 60 meter til vejrs, og nyd et øjebliks nervepirrende stilhed, før I suser mod jorden med 100 km/t. Årets kæmpenyhed, El Grito, i Mexicoland er Djurs Sommerlands højeste til dato og ikke for sarte sjæle. Prøv den - hvis I tør.

Bliv skudt afsted i Danmarks længste rutschebane
I Djurs Sommerland er der hæsblæsende rutschebane-sjov for alle. Spring på Juvelens seje ATV'er og få det sjoveste adrenalinsus i Danmarks længste rutschebane. Hele 1000 meter lang og 85 km/t! Eller hop ombord i Piraten, der er kåret til en af verdens bedste rutschebaner, og blæs afsted med 90 km/t. De små vovehalse vil elske en tur i Den Vilde Hønsejagt eller en ekspedition med T-Rex Family Coaster, der tager jer på eventyr gennem dinosaurernes land. I alt 9 vildt sjove rutschebaner venter på jer. 

Gå på opdagelse i 9 eventyrlige temalande
Det ene øjeblik er I på skattejagt i Mexicos jungle. Det næste på sørøvertogt i Caribien. Hele 9 eventyrlige temalande danner rammen om uforglemmelige oplevelser i Djurs Sommerland. Glæd jer til det nye Dinosaurland med 25 vilde dinosaurer og 6 dinosaurforlystelser eller besøg Bondegårdsland med kvækkende frøer, øffende grise og tøffende traktorer, hvor selv de allermindste kan være med. Fortsæt eventyret i Piratland, Vikingeland, Wild Asia, Westernland eller Mexicoland - og husk et pjaskvådt smut forbi det kæmpestore Vandland. 

Sjovere for alle i Djurs Sommerland
Med mere end 60 forlystelser, et væld af legepladser og masser af grønne oaser er Djurs Sommerland bare sjovere for alle. Her er plads til at røre sig, plads til at lege, plads til at slappe af og plads til at nyde hinandens gode selskab ¿ både når solen skinner, og regnen drypper. Der er oplevelser til flere dage. Og når sulten melder sig, er der lækkerier for enhver smag. Uanset om I er til saftige burgere, lækre buffeter, salater eller hurtige hånd-snacks.

Magisk Halloween i efterårsferien - en af Danmarks største halloweenoplevelser
I efterårsferien venter flere uhyggeligt sjove oplevelser for hele familien. Glæd jer til en fortryllet park fyldt med 40.000 græskar, raslende skeletter, gnæggende hekse og kæmpeedderkopper. Her kan I også opleve to Halloween Haunted Houses: HekseSkolen og GræskarFabrikken, og så selvfølgelig prøve alle de sjove forlystelser så tit, I vil

Oplevelser i verdensklasse
Djurs Sommerland er bogstaveligt talt sjov i verdensklasse. Kom og oplev, hvorfor parken er blevet kåret til "Årets Forlystelsespark i Danmark" de sidste 5 år. Husk, når entreen er betalt, har I fri adgang til alle forlystelser.

Sæson 2024: 27. april - 20. oktober. 

Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk.

Kontakt

For spørgsmål vedrørende oplevelsen kontakt.
Via email på: info@djurssommerland.dk eller på telefon: +45 86398400

Find billetter

Der blev ikke fundet nogle billetter. Prøv eventuelt og søg i en anden periode.

Søg en specifik periode for at købe billetter.

Placering Nimtofte, DK