Find billetter Tilbage

Djurs Sommerland

Nimtofte, DK

Beskrivelse

Velkommen i Nordens største sommerland

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Europas Bedste Familiepark 2019 og Årets Forlystelsespark i Danmark 2020.

Bondegårdsland for børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland, med hele 11 forrygende forlystelser, er der sus og sjov for hele familien. Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer.

Tigeren - Danmarks største Gyro Swing

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

I DrageKongen får I sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalin-sus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser

Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Magisk Halloween i efterårsferien

Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 30.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

Sæson 2021: 30. april - 24. oktober. Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk

Djurs Sommerland
Battrupholtvej 3
DK-8581 Nimtofte


Kontakt

For spørgsmål vedrørende oplevelsen kontakt.
Via email på: info@djurssommerland.dk eller på telefon: +45 86398400

Find billetter

Der blev ikke fundet nogle billetter. Prøv eventuelt og søg i en anden periode.

Søg en specifik periode for at købe billetter.

Placering Nimtofte, DK